Billiga eller dyra vuxenleksaker?

Vad kostar en vuxenleksak?

Om du som jag har en normal svensson ekonomi så spelar priset rätt stor roll vare sig du ska handla kalsonger eller vuxenleksaker. Priset för en vuxenleksak kan variera väldigt mycket och det faktorerna som spelar roll är, kvalitet, typ samt återförsäljare. Jag tänkte att jag kan gå igenom dessa typer, men först vill jag ge dig ett prisexempel så du verkligen kan se att det är stora priskillnader på marknaden.
Nedan har jag två olika sorters Rabbits (Massage stavar), från två olika leverantörer 
 
 
Rabbit dildo billig
Rabbit dildo dyr
billigvuxenleksak.jpg
vuxenleksakdyr.jpg
Denna rabbit dildo har 10 olika sorters program samt en stark vibration.
Den är vattentät, gjord i materialet TPE och kostar 319SEK.
Den här rabbiten är gjord i silicon har 10 program, stark vibration och är vattentät.
Den finns hos speciella leverantörer och kostar cirka 700SEK. 
   
    Ovanstående exmpel visar två vuxenleksaker med samma funktioner fast med en stor prisskillnad. Det kan betyda att ena dildon håller en lägre kvalitet, går sönder snabbt eller drar mer ström vilket innebär att du måste byta batterier oftatre. Men det kan även vara så att leksakerna inte alls skiljer sig åt, och att det bara är själva "märket" som avgör priset. Jag har tyvärr inte prövat någon av dessa vuxenleksaker och kan därför inte avgöra om det är någon större skillnad. 
Slutsatsen är att det är en fråga om användning och inte njutning enligt mig. Är det en sexleksak du kommer att använda ofta kan det vara värt att lägga ner lite större slantar, och om du endast använder din leksak en gång i månaden så kan det vara en bra ide att välja ett billigare allternativ.