Köp vuxenleksaker

Vart köper man vuxenleksaker

Vuxenleksaker kan köpas från ett antal fysiska butiker runt om i hela Sverige, och det finns oftast en butik varje stad. Större städer som Stockholm, Västerås, Malmö finns det oftast minst 10 butiker som säljer sexleksaker. Personligen tycker jag att det inte är speciellt smidigt eller roligt att gå in och handla en sexleksak i en fysisk butik. Därför föredrar jag att handla vuxenleksaker på nätet istället. Många butiker erbjuder fri frakt, rabatt samt diskret leverans. Det gör att det är betydligt mer inbjudande att handla från en nätbutik istället för att klampa in en källare mitt i city där det hänger dildos i taket. 
 
Diskret leverans
 
Många e-butiker erbjuder som sagt diskret leverans, det innebär att när man får sitt avi så står det inte vem som är avsändaren. Det är skönt då det inte är roligt när barnen ser att mamma har ett paket att hämta från avsändaren "Bertil jätte dildo AB". Skämt och sido, så tycker jag detta är det bästa med att handla vuxenleksaker på nätet. 
 
Rabatterade vuxenleksaker
 
Många sidor erbjuder kraftiga rabatter om du beställer via dom och anger någon typ av rabattkod. Dessa rabatt koder kan du hämta från diverse bloggar osv. 
 
Fri frakt
 
Detta innebär att du inte betalar någon frakt när du beställer ditt paket, det är ju alltid trevligt. 
OBS Många sidor kräver att du beställer över 500kr för att få fri frakt.